Skip to main content

Hoe het allemaal begon…

Welkom bij Bij ons in de Wellerwaard, een plek waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje met een prachtig uitzicht over het strand en het water. Als eigenaar van dit strandpaviljoen wil ik jullie graag meenemen in mijn verhaal:

“Toen ik voor het eerst de Wellerwaard bezocht, was ik meteen verliefd op deze prachtige omgeving. Het strand en het water bieden zoveel mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Ik besloot dat dit de perfecte plek was om mijn droom waar te maken: een strandpaviljoen runnen waar mensen kunnen genieten van lekker eten en drinken, terwijl ze uitkijken over het prachtige landschap.”

Wat kun je doen op ons strand?

Emmeloord is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij een dagje naar het strand. Toch is het mogelijk om hier volop van zon, strand en water te genieten. Bij ons vind je een prachtig strand waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de omgeving.

Kom je ook gezellig langs?

Reserveer dan gauw een plek Bij Ons!

Neem contact op

Herinneringen maken

Ons strandpaviljoen is meer dan alleen een plek om te eten en te drinken. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht over het water en het strand. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar mensen zich kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om langs te komen bij Strandpaviljoen Wellerwaard en te genieten van al het moois dat deze prachtige plek te bieden heeft. Of je nu alleen komt, met vrienden of met familie, we heten je van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

John en Ilse van Bij Ons in de Wellerwaard