Skip to main content

Agenda Bij Ons:

Klik op een event om deze te vergroten

Ladies Bingo

De allereerste Bingo van 2024! Reserveer snel via 0527 745 469
11 maart 2024

Paasbrunch

Dit jaar hebben we op 1ste en 2de paasdag een paasbrunch met wel heel speciaal bezoek van de paashaas! Reserveren kan via 0527-745 469
31 maart 2024

Wat kun je doen op ons strand?

Emmeloord is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij een dagje naar het strand. Toch is het mogelijk om hier volop van zon, strand en water te genieten. Bij ons vind je een prachtig strand waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de omgeving.

Kom je ook gezellig langs?

Reserveer dan gauw een plek Bij Ons!

Neem contact op

Hoe het allemaal begon…

Welkom bij Bij ons in de Wellerwaard, een plek waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje met een prachtig uitzicht over het strand en het water. Als eigenaar van dit strandpaviljoen wil ik jullie graag meenemen in mijn verhaal:

“Toen ik voor het eerst de Wellerwaard bezocht, was ik meteen verliefd op deze prachtige omgeving. Het strand en het water bieden zoveel mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Ik besloot dat dit de perfecte plek was om mijn droom waar te maken: een strandpaviljoen runnen waar mensen kunnen genieten van lekker eten en drinken, terwijl ze uitkijken over het prachtige landschap.”