Skip to main content

Trouwen Bij Ons in Emmeloord

Een romantisch huwelijk in de Noordoostpolder is een ervaring om nooit te vergeten. Bij ons in de Wellerwaard in Emmeloord kun je in stijl trouwen op een unieke locatie aan het strand, met een prachtige plas en een sfeervol restaurant. Het is de perfecte plek voor een droombruiloft die al jullie verwachtingen zal overtreffen.

Eten & drinken

De keuken van het restaurant biedt een breed scala aan heerlijke gerechten die geschikt zijn voor elk type trouwerij, of het nu gaat om een formeel diner of een informele barbecue. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart en een speciaal bierassortiment,

zodat je kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner, een ontspannen borrel of een gezellige barbecue, je zult zeker genieten van het eten en de drankjes op onze mooie locatie.

Trouwen aan het strand

De locatie is bijzonder geschikt voor een strandhuwelijk, waarbij het ja-woord kan worden uitgesproken op het zand met uitzicht op het water. Het strand is geschikt voor verschillende thema’s, zoals een Ibiza-stijl huwelijk, wat bijdraagt aan een ontspannen en zorgeloze sfeer op jullie speciale dag. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of een moderne trouwlocatie, deze locatie biedt veel mogelijkheden.

In de eerste jaren van ons bestaan waren vooral lokale bewoners uit Emmeloord, de Noordoostpolder en Urk geïnteresseerd in trouwen op deze locatie, maar de populariteit van deze plek groeit nu snel. Tegenwoordig komen mensen uit een grotere regio en zelfs uit alle delen van Nederland om te trouwen op deze unieke locatie. En dat is niet verwonderlijk, want onze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk huwelijk. Van de adembenemende natuur en de unieke locatie tot de heerlijke gerechten en de warme sfeer: bij ons in de Wellerwaard beleef je de mooiste dag van je leven.

Zeggen jullie ‘JA’ Bij Ons?

Wij hebben alle middelen om samen met jullie een onvergetelijke dag te organiseren.

Neem contact op

Wat wij te bieden hebben

In het kort, trouwen in Emmeloord en de Noordoostpolder biedt een unieke ervaring voor paren die op zoek zijn naar een schitterende en rustige trouwlocatie. Het recreatiegebied aan het strand met een plas en een heerlijk restaurant, biedt een brede selectie van heerlijke gerechten en drankjes, waardoor het de ideale plek is voor een onvergetelijk huwelijk.

Zoals gezegd biedt onze locatie de mogelijkheid om te trouwen op het strand, waarbij verschillende thema’s mogelijk zijn, zoals een Ibiza-stijl huwelijk. We zijn er klaar voor om meer trouwerijen te verwelkomen in de toekomst, of je nu uit de regio komt of van welke stad of regio uit Nederland dan ook.