Skip to main content

Vergaderen in Emmeloord

Als je op zoek bent naar een prachtige locatie voor je volgende vergadering in de gemeente Noordoostpolder, dan is Bij Ons de ideale keuze. Deze schitterende locatie is gelegen aan het strand met een plas en biedt een adembenemend uitzicht op het water. Daarnaast beschikt Bij Ons over twee zalen genaamd “De Casteleyn” en “De Waard”. Beide zalen hebben een eigen bar en terras met uitzicht op de Wellerwaard. Bovendien is Bij Ons gelegen nabij de snelweg A6, en in de omgeving van Lelystad.

De vergaderzalen

De Casteleyn is de grootste van de twee zalen en biedt ruimte aan 50 tot 60 personen in dineropstelling. Het is een lichte en luchtige ruimte met grote ramen die uitkijken op de Casteleynse plas. De zaal beschikt over alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering, waaronder een geluidsinstallatie, beamer, flip-over en wifi.

De Waard is een kleinere zaal aan de andere kant van Bij Ons en biedt plaats aan 40 tot 50 personen in dineropstelling. Het heeft ook een eigen bar en terras met uitzicht op de Wellerwaard. Deze zaal is perfect voor kleinere vergaderingen en workshops. Ook hier zijn alle moderne faciliteiten aanwezig, zoals een geluidsinstallatie, beamer, flip-over en wifi. Bekijk hiernaast de beschikbaarheid.

Stel hier je vraag!

  Bekijk hier de beschikbaarheid

  Reserveer hier makkelijk een zaal of ruimte Bij Ons!

  Bekijk agenda

  Méér dan een vergaderlocatie

  Als je even een pauze wilt nemen van de vergadering, dan kun je een wandeling maken langs het strand of op het landgoed direct naast onze locatie. Of je kunt ontspannen op het terras en genieten van het prachtige uitzicht op het water. Het restaurant biedt ook een gevarieerd menu met verse en lokale producten, dat aangepast kan worden aan specifieke dieetwensen of allergieën.

  Met de ligging nabij de snelweg A6 is Bij Ons gemakkelijk bereikbaar voor iedereen vanuit de richting Lelystad of Lemmer/Heerenveen. Kortom, Bij Ons biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering in een prachtige omgeving met moderne faciliteiten en een scala aan ontspanningsmogelijkheden.

  18

  personen Capaciteit binnen

  18

  personen Capaciteit buiten

  50

  parkeerplaatsen

  Zalen en ruimtes

  De Casteleyn & de Waard

    Max 50 personen

  Deze zalen vind je op onze 1ste verdieping en zijn alleen te bereiken per trap.

  De Wellerzand

    Max 50 personen

  Deze zalen vind je op onze 1ste verdieping en zijn alleen te bereiken per trap.

  Faciliteiten