Skip to main content

High Tea of High Wine

Ben jij toe aan een heerlijke High Tea of High Wine? Probeer dan eens ons aanbod Bij ons in Emmeloord.

High Tea (€ 24,50 p.p.)
Onze high tea is mogelijk vanaf 2 personen (€ 24,50 p.p.) en bestaat uit een combinatie van hartig en zoet en wordt geserveerd op mooie houten planken.

We starten de high-tea met een amuse. Daarna serveren we een plank met allerlei zoete en hartige lekkernijen. Vervolgens serveren we 2 warme hapjes p.p. We sluiten de high-tea af met een klein dessertje. Tijdens de high-tea schenken we thee van Dutch Tea Maestro, dit is een thee soort van hoge kwaliteit. Heet water staat is kannen op tafel en iedereen kan bij elk kopje thee een andere smaak kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kopje koffie te krijgen.

De high-tea moet minimaal 1 dag van te voren worden gereserveerd.* Wil je een high tea cadeau geven? Dat kan! Wij maken dan voor een mooie cadeaubon voor je!

Het is niet mogelijk om de high glutenvrij en/of lactose-vrij te bestellen. De variatie en kwaliteit van onze uitgebreide High Tea kunnen we met deze dieetwensen niet meer waarborgen.

High Wine (€ 39,50 p.p.)
De High Wine Bij Ons bestaat uit 3 gangen heerlijke luxe hapjes en gerechtjes vergezelt door een bijpassend glas wijn.

We starten de High Wine met een aperitief en amuse. Daarna serveren een plank met allerlei heerlijke koude hapjes/gerechtjes met een lekkere rosé. Vervolgens serveren we een plank met allerlei luxe vis-hapjes, hierbij schenken we een lekkere vettige chardonnay. We sluiten af met een vleesplank in combinatie met een stevige rode wijn.

Beide dienen minimaal 1 dag vantevoren te worden gereserveerd!*

Reserveren? Bel naar ­0527 74 54 69