Skip to main content

Het mooiste terras van Emmeloord

Na een dagje op het strand is het heerlijk om neer te strijken op het terras van ons strandpaviljoen Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het strand en het water terwijl je geniet van een hapje en drankje. Op de kaart staan diverse lekkernijen zoals verse vis, salades en diverse borrelhapjes. Het strandpaviljoen is een gezellige plek waar je kunt genieten van het buitenleven. Of je nu met vrienden of familie bent, het is hier altijd genieten. Dus kom langs en ontdek deze verborgen parel in Emmeloord!

Food & drinks aan het strand

Bij Strandpaviljoen Wellerwaard vind je een gevarieerde menukaart met verse vis, salades, burgers en diverse borrelhapjes. We proberen zoveel mogelijk met lokale producten te werken, zodat we niet alleen onze gasten kunnen laten genieten van heerlijk eten, maar ook bijdragen aan de lokale economie.

Daarnaast hebben we ook een vernieuwde beachbar aan de strandkant van het pand. Op deze manier kunnen we mensen direct vanaf het strand voorzien van ons heerlijke eten en drinken en natuurlijk een verfrissend ijsje!

Wil jij ook herinneringen maken Bij Ons?

Wij hebben alle middelen om samen met jullie een onvergetelijke dag te organiseren.

Neem contact op

Genieten doen we samen!

Ons strandpaviljoen is meer dan alleen een plek om te eten en te drinken. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht over het water en het strand. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar mensen zich kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om langs te komen bij Strandpaviljoen Wellerwaard en te genieten van al het moois dat deze prachtige plek te bieden heeft. Of je nu alleen komt, met vrienden of met familie, we heten je van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

John en Ilse van Bij Ons in de Wellerwaard